Hlavná stránka Vivid WorkshopData

Vivid WorkshopData

 
Špeciálny program, ktorý obsahuje databázy vozidiel, parametrov, servisných zásahov, schém atď. Dá sa s nimi aj vykonávať tzv. "Diagnostika bez pripojenia" - k diagnostike vo väčšine prípadov postačí multimeter, prípadne osciloskop. Tento typ diagnostiky sa radí medzi tzv. "Paralelnú diagnostiku."

Tento online softvér obsahuje údaje o väčšine európskych a japonských vozidiel od roku výroby. Pomocou tohto možno vykonávať diagnostiku a opravy vozidiel aj bez pripojenia diagnostiky k vozidlu. Softvér obsahuje všetko, čo je potrebné: od základných technických údajov, cez doporučené servisné intervaly, rozmiestnenie identifikačných prvkov, uťahovacie momenty, popisy jednotlivých komponentov, schémy elektriky, až po údaje o všetkých motorových komponentoch. Každý komponent motora je vyobrazený, je u neho opis meraní (na ktorom vývode konektora má byť aká hodnota / napr. odpor, napätie a pod /, prípadne aký tlak má byť v ktorom okruhu atd atd ...) atď. U niektorých komponentov je aj nákres, ktoré piny na riadiacej jednotke mu odpovedajú. 
 
 
Nakoľko sa jedná o licencovaný software, je potrebné k užívaniu si tento produkt zakúpiť. Pre viac info volajte 0905 425 710, kontaktná osoba Juraj Poláček.